Du behöver
- 4 st ägg
- 2 st äggvitor
- 4 dl strösocker
- 4 dl vetemjöl
- 4 tsk bakpulver
- 2 dl vatten
Kräm:
2 dl florsocker
200 g smör
2 st äggulor
4 tsk vaniljsocker
Till garnering:
kokos
Gör så här
1
Vispa äggen, äggvitorna och sockret riktigt pösigt. Rör ner resten av ingredienserna. Smörj en långpanna och häll smeten i den. Grädda i 175 grader i cirka 20 minuter.
2
Kräm: Sjud ihop florsockret och smöret, tillsätt äggulorna. Blanda ordentligt, vispa gärna, tills krämen blir tjock och jämn. Vaniljsockret blandas i när krämen svalnat.
3
Bred krämen på kakan när den svalnat något. Garnera med riven kokos.
4
Skär i ganska stora rutor.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.