Du behöver
- 1.5 msk smör
 - 2 tsk curry
 - 1 st purjolök strimlad
 - 1 st lök hackad stor gul
 - 1 st äpple tärnat skalat
 - 1 st burk tonfisk
 - 1 dl chilisås
 - 3 dl grädde (valfri fetthalt)
 - salt
 - svartpeppar
 - kajennpeppar
 
Gör så här
1
                Bryn curry, purjolök, lök och äpple i smöret. Tillsätt tonfisk.
            
2
                Späd med grädde och chilisås. Krydda efter egen smak.
            
3
                Låt grytan koka 5-10 minuter.
            
4
                Serveras med ris och sallad.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.