Du behöver
- 4 st smördeg frusen, tinad
 - 1 msk kanel
 - 2 msk strösocker till pajdegen
 - 4 st ägg
 - 4 dl crème fraîche
 - 0.5 dl strösocker
 - 8 st nektariner
 - jordgubbar
 
Gör så här
1
                Sätt ugnen på 200 grader. Strö kanel och socker på smördegsarken och lägg arken på varandra.
            
2
                Kavla ut degen så att den passar att klä en pajform med. Degen får gärna sticka ut lite över kanterna.
            
3
                Pensla den utstickande kanten med ett av äggen, lite uppvispat, och förgrädda paj-formen i 10 minuter.
            
4
                Blanda resten av ägget med de andra äggen, creme fraiche och socker. Häll äggröran i pajformen.
            
5
                Skär nektarinerna i klyftor. Noppa jordgubbarna och dela i klyftor. Stick ned frukt och bär i pajfyllningen.
            
6
                Sänk värmen i ugnen till 175 grader när du ställer in pajen och grädda i cirka 20 minuter tills fyllningen stannat/stelnat.
            
7
                Servera med vaniljglass.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







