Du behöver
- 4 schalottenlökar, hackade
 - 2 vitlöksklyftor, hackade
 - olivolja
 - 150 g chorizokorv i tunna skivor
 - 1 nät musslor, ansade och genomgångna
 - 2 dl vitt vin
 - 1 kuvert saffran
 - 2 dl vispgrädde
 - salt, svartpeppar
 - 12 cocktailtomater, bakade
 - 5–10 minuter i 200 graders ugn
 - 4 portioner pasta tillagade enligt anvisningarna på förpackningen
 - hackad persilja
 
Gör så här
                Fräs löksorterna i olja. Tillsätt korv, musslor, vitt vin, saffran och grädde. Låt puttra 5 minuter. Ta upp musslorna. Låt såsen koka ihop något. Lägg i musslorna, tomaterna och pastan. Hetta upp, salta, peppra och strö över persilja.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Tips! Pastarätten kan serveras överströdd med riven parmesanost.