Du behöver

  • 600 g benfri fläskkarré, strimlad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 Ingrid Marie, tärnat (annat syrligt äpple kan till nöds fungera)
  • 2 msk mango chutney
  • 2 1/2 dl hönsbuljong
  • 1/2 pressad lime
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • salt
  • 1 tomat, tärnad
  • 1/2 dl hackad, färsk
  • koriander
  • 4 portioner basmatiris

Gör så här

1
1 Bryn karrén i olja i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och äpple. Fräs i ytterligare en minut. Lägg i en gryta.

2

3
2 Häll i mango chutney, buljong och lime. Koka 3 minuter, rör i yoghurt, koka en minut till.

4

5
3 Salta, rör i tomat och koriander, servera med ris.