Du behöver
- 800 g kycklingfilé
- 2 msk paprikapulver
- 2 tsk chilipulver
- 2 tsk vitlökspulver
- salt och malen vitpeppar
- Grönsaker:
- 1 aubergine
- ½ röd paprika
- 1/3 purjolök
- 2 msk rapsolja
- salt och malen vitpeppar
Gör så här
1
Tärna auberginen och fräs den. Sänk värmen och låt den steka färdigt. Ansa och skölj purjolöken och strimla den. Tärna zucchinin och paprikan.
2
3
Ta upp auberginetärningarna och fräs zucchinin. Blanda ner paprikan och purjolöken och låt dem fräsa med. Blanda till sist ner auberginetärningarna.
4
5
Torka av kycklingfiléerna och krydda runt om med paprika, chili- och vitlökspulver. Stek dem i omgångar på båda sidor i 6 minuter eller till en innertemperatur på 60 grader. Servera till grönsakerna.
Servera med en grönsallad med bladpersilja.