Du behöver

  • 800 g kycklingfilé
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk vitlökspulver
  • salt och malen vitpeppar
  • Grönsaker:
  • 1 aubergine
  • ½ röd paprika
  • 1/3 purjolök
  • 2 msk rapsolja
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

1
Tärna auberginen och fräs den. Sänk värmen och låt den steka färdigt. Ansa och skölj purjolöken och strimla den. Tärna zucchinin och paprikan.

2

3
Ta upp auberginetärningarna och fräs zucchinin. Blanda ner paprikan och purjolöken och låt dem fräsa med. Blanda till sist ner auberginetärningarna.

4

5
Torka av kycklingfiléerna och krydda runt om med paprika, chili- och vitlökspulver. Stek dem i omgångar på båda sidor i 6 minuter eller till en innertemperatur på 60 grader. Servera till grönsakerna.


Kommentar:
Servera med en grönsallad med bladpersilja.