Du behöver
- 500 g färsk spenat
 - 1 msk sesamfrön
 - 1 msk sesamolja
 
Sås:
                                                              2 msk soja
                                                              1 tsk risvinäger
                                    
Gör så här
1
                Koka spenaten någon minut i lättsaltat vatten. Spola med kallt vatten, krama ur vattnet med händerna och forma sedan spenaten till små bollar.
            
2
                Rosta sesamfrön i torr panna, låt svalna.
            
3
                Hetta upp sesamolja i en stekpanna och fräs spenatbollarna i
            
4
                oljan. Rulla bollarna i sesamfrön.
            
5
                Blanda en sås på soja och risvinäger. Vill du ha den kryddigare finhackar du en bit färsk chili och blandar ner.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







