Du behöver
- 4 st paprikor valfri färg
 - 300 g köttfärs
 - 0.75 dl ris som kokas enligt anvisningarna på förpackningen
 - 2 dl morot grovt riven
 - 1 st gul lök riven eller finhackad
 - 1 st dill klippt
 - 2 st tomat (200 g)
 - smör eller olja
 - 2 dl crème fraîche kokbar
 - 1 msk tomatpuré
 - salt svartpeppar
 
Gör så här
1
                Skär bort ett lock vid paprikans grenfäste. Skär bort kärnhuset. Koka upp vatten och låt paprikorna förvälla i 10 minuter. Ta upp och låt dem rinna av.
            
2
                Fräs köttfärs, ris, morot, gul lök, dill och tomat i smör eller olja. Tillsätt creme fraiche och tomatpuré. Hetta upp och smaka av med salt och peppar. Fördela färsen i paprikorna. Lägg på locken och ställ in alltsammans i 200 grader i cirka 30 minuter.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







