Du behöver
- solrosolja till stekning
 - 1 tsk svarta senapsfrön
 - 1 tsk sesamfrön
 - 1 tsk vallmofrön
 - 1/2 tsk svarta kumminfrön
 - 750 g tärnat kycklingbröst
 - 3–5 finhackade vitlöksklyftor
 - 3 dl mjölk
 - 1/2 dl naturell yoghurt
 - 2 msk kokosflingor
 - 1 msk hackad koriander
 - 4 portioner ris
 - 20 st rostade, osaltade cashewnötter
 
Gör så här
1
                Hetta upp oljan i en wok- panna. Tillsätt alla frön och låt steka cirka 1 minut. Lägg i kycklingen och bryn tärningarna till de är helt vita.
            
2
                Tillsätt den finhackade vitlöken, mjölken, yoghurten och kokosen. Låt allt värmas upp under lätt omrörning. Lägg i den färska koriandern och låt allt koka 5-10 minuter tills kycklingen är mör.
            
3
                Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Servera
            
4
                riset med kokoskycklingen.
            
5
                Toppa med cashewnötterna och ät en grönsallad till.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







