Du behöver
- 2 st lökar medelstora röda
 - 1 msk olja
 - 4 st enbär
 - 4 st kryddpepparkorn
 - 4 st svartpepparkorn
 - 2 krm salt
 - 1 msk vinäger röd eller vit
 - 0.5 dl honung
 
Gör så här
1
                1. Skala och skär lökarna i tunna klyftor.
            
2
                2. Fräs löken i oljan, utan att den tar färg. Tillsätt krossade kryddor – enbär, kryddpeppar och svartpeppar. Salta.
            
3
                3. Häll på vinäger och honung.
            
4
                4. Låt blandningen puttra i kastrullen, utan lock och på svag värme, 10-15 minuter, tills löken är nästan genomskinlig. Låt marmeladen kallna.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







