Du behöver

  • 150 g rucolasallad
  • 50 g pinjenötter
  • 150 g bresaola (lufttorkat oxkött)
  • 100 g Parmesan
  • olivolja
  • balsamvinäger
  • svartpeppar nymalen

Gör så här

1
Skölj salladen och låt den rinna av. Rosta pinjenötterna på svag värme i en torr stekpanna. Fördela salladen på ett fat. Fördela bresaolan (lufttorkat oxkött i tunna skivor) och hyvlad parmesanost över salladen. Strö över rostade pinjenötter och ringla olivolja och balsamvinäger över hela salladen.

2
Dra sedan några varv med pepparkvarnen.


Kommentar:
Obs, känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E1105, Lysozym.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows