Du behöver

  • 4 skiva kalkonbröst (600-700 g) eller kalkonschnitzel

Marinad:

0.5 msk paprikapulver
0.5 msk spiskummin
2 msk chilisås
1 msk citronsaft färskpressad
2 msk olja
1 tsk salt

Potatissallad:

800 g potatis
150 g fetaost
1 st knippe rädisor
1 st salladslök liten knippe
2 msk kapris
gröna oliver eller svart oliver

Dressing:

1 msk vitvinsvinäger
3 msk majsolja eller solrosolja
0.5 tsk salt
1 st vitlöksklyfta pressad

Gör så här

1
Blanda allt till marinaden i en platspåse. Lägg ner kalkonbröstet och låt det marineras i kylen minst en timme. Koka potatisen och låt den svalna. Skala och skär i bitar och lägg i en skål. Tärna osten, skiva rädisorna, strimla löken och varva med övriga ingredienser i skålen. Blanda dressingen och häll den över.

2
Skrapa av en del av marinaden på köttet och grilla eller stek 2-4 minuter på varje sida.

3
Servera nygrillat tillsammans med potatissalladen.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows