Du behöver
- 7 dl havregryn
 - 7 dl rågflingor
 - 2 dl solrosfrön
 - 1.5 dl nötter hackade och mandel
 - 2 dl vetegroddar
 - 2 dl kokos
 - 2 dl sesamfrön
 - 1 dl linfrön
 - 2 dl råsocker
 - 1.5 dl olja
 - 1.5 dl vatten
 - 1 tsk vaniljsocker
 - 0.5 tsk salt
 
Gör så här
1
                Blanda alla torra ingredienser i en stor skål.
            
2
                Sätt ugnen på 200 grader.
            
3
                Vispa ihop olja, vatten, vaniljsocker och salt. Häll vätskan över grynen i skålen. Blanda och fördela i en långpanna. Rosta cirka 20 minuter i ugnen. Blanda och rör runt müslin på plåten var 5 minut. Förvara den färdiga müslin torrt i en tät burk.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Se länkarna för fler recept från Capellagården!