Du behöver
- 2 dl couscous
- 1/2 tärning grönsaksbuljong
- 1 krm lätt stötta kumminfrön
- 2 msk russin
- 1/2 dl skivade rädisor (2-3 mm)
- 1/2 chilipeppar i tunna ringar
- 5 dl kokande vatten
- 300 g lammfärs
- 1 tsk olivolja
- 1 klyfta vitlök
- 1 tsk finhackad späd rosmarin
- salt, svartpeppar
- Till servering: 1 blond apelsin i klyftor.
Gör så här
1
Lägg couscous i en rymlig serve ringsskål och smula över buljongtärning och kummin. Vänd i russin, rädisskivor och chiliringar. Slå på kokande vatten och rör om, låt sedan stå övertäckt 10 minuter.
2
Fräs färsen på ganska hög värme till ett smul med olivolja, pressad vitlök och rosmarin. Salta och peppra och blanda färsröran i den färsiga couscousen. Bjud apelsinklyftor till, att pressa över, och kanske en grönsallad bredvid.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows