Du behöver

  • 2 dl couscous
  • 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • 1 krm lätt stötta kumminfrön
  • 2 msk russin
  • 1/2 dl skivade rädisor (2-3 mm)
  • 1/2 chilipeppar i tunna ringar
  • 5 dl kokande vatten
  • 300 g lammfärs
  • 1 tsk olivolja
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 tsk finhackad späd rosmarin
  • salt, svartpeppar
  • Till servering: 1 blond apelsin i klyftor.

Gör så här

1
Lägg couscous i en rymlig serve ringsskål och smula över buljongtärning och kummin. Vänd i russin, rädisskivor och chiliringar. Slå på kokande vatten och rör om, låt sedan stå övertäckt 10 minuter.

2
Fräs färsen på ganska hög värme till ett smul med olivolja, pressad vitlök och rosmarin. Salta och peppra och blanda färsröran i den färsiga couscousen. Bjud apelsinklyftor till, att pressa över, och kanske en grönsallad bredvid.

Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows