Du behöver

  • 1 st rödlök stor
  • 2.5 msk solrosfrön
  • 2.5 msk olivolja
  • 1 st spenat (150 g) fĂ€rsk, sköljd
  • salt
  • pepparmix
  • 10 st oliver svarta urkĂ€rnade
  • 100 g fetaost

Till servering:

175 g kassler
1 msk mango chutney
1 msk olivolja
1 krm pepparmix

Gör sÄ hÀr

1
Börja med att förbereda kasslern. SkÀr köttet i ganska tunna skivor. Blanda mango chutney, olja och peppar. Pensla blandningen pÄ kasslerskivorna och lÄt dem ligga och vÀnta tills spenaten Àr klar.

2
Skala och skÀr rödlöken i tunna klyftor. FrÀs lök och solrosfrö i olja, 2-3 minuter, i en traktörpanna eller stor kastrull. TillsÀtt spenaten, salta, peppra och rör om. LÀgg pÄ lock och lÄt alltsammans puttra nÄgra minuter tills spenaten veknat.

3
Grilla eller stek under tiden köttet hastigt.

4
Blanda ner oliver och smulad fetaost i spenaten. VĂ€rm och servera direkt!