Du behöver
- 250 g kesella gourmet
- 3 ägg
- 1 citron, det rivna skalet
- 3 kulor syltad ingefära, som rivs
- 1 krm salt
- 1 msk strösocker
- Till formarna:
- smält smör
- strösocker
Gör så här
Blanda kesellan med äggulorna, citronskalet, ingefärsrivet, saltet och sockret. Vispa äggvitorna till hårt skum. Pensla formarna, som rymmer 2 dl, och beströ dem med socker. Blanda föriktigt ner äggvitan i smeten och fördela den i formarna. Grädda puddingarna i vattenbad i 225 graders ugnsvärme i 20 minuter. Ät dem heta med glass, bär och choklad till, eller stjälp upp och låt dem svalna. De kan förvaras i kylskåp i flera dagar.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows
Puddingen är en bra avrundning på en middag med söndagskalkon.