Du behöver

  • 250 g kesella gourmet
  • 3 ägg
  • 1 citron, det rivna skalet
  • 3 kulor syltad ingefära, som rivs
  • 1 krm salt
  • 1 msk strösocker
  • Till formarna:
  • smält smör
  • strösocker

Gör så här

Blanda kesellan med äggulorna, citronskalet, ingefärsrivet, saltet och sockret. Vispa äggvitorna till hårt skum. Pensla formarna, som rymmer 2 dl, och beströ dem med socker. Blanda föriktigt ner äggvitan i smeten och fördela den i formarna. Grädda puddingarna i vattenbad i 225 graders ugnsvärme i 20 minuter. Ät dem heta med glass, bär och choklad till, eller stjälp upp och låt dem svalna. De kan förvaras i kylskåp i flera dagar.


Kommentar:
Puddingen är en bra avrundning på en middag med söndagskalkon.

Portioner
6 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows