Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 pkt viltskav ( 240 g) djupfryst
  • 1 msk olja
  • 1 dl crème fraîche
  • 50 g ädelost
  • 1 tsk svartvinbärsgelé
  • 1/2-1 dl mjölk
  • salt och peppar

Gör så här

Skala och hacka löken. Fräs lök och viltskav i oljan i en stekpanna. Blanda ner créme fraiche, ädelost och vinbärsgelé. Låt småputtra några min. Späd med mjölk tills du uppnått den konsistens du vill ha på såsen. Salta och peppra efter smak. Servera med ris eller pasta och en sallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Välj pasta som är passar vid ev. allergi.

Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows