Du behöver

  • 1.5 msk risgryn
  • 1 dl mjölk
  • 100 g fläskfärs
  • 1 st ägg litet
  • 1 krm salt
  • 0.5 krm vitpeppar

Övrigt:

250 g vitkål (tärnad och kokt)
1/2-1 tsk sirap
buljong ca 1 dl att späda puddingen med

Gör så här

1
Koka riset i mjölken tills kornen är mjuka. Låt svalna. Blanda färsen med övriga ingredienser. Placera hälften av kålen i botten på en smord ugnssäker form. Täck med färsen. Strö över resten av kålen. Droppa sirap över rätten.

2

3
Grädda i 200 graders ugnsvärme cirka 1 timme. Späd med buljong under gräddningen.


Kommentar:
Här är ett av våra budgetrecept! Fler hittar du på länkarna här bredvid.

Portioner
1 portion

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows