Du behöver

  • 1 st vårrulledeg eller större ark som delas
  • 1 st mango
  • 2 st banan
  • 1 dl kokosflingor
  • limefrukt saften av 1
  • 0.5 dl råsocker

Vanilj-crème fraiche:

2 pkt crème fraîche
2 st vaniljstång
3.5 msk florsocker

Gör så här

Håll degplattorna täckta så att de inte torkar. Skala mango och banan och skär dem i ganska små bitar. Lägg frukterna i en skål och tillsätt kokos. Pressa i limesaften och rör ner rårörsockret. Lägg ett par matskedar fruktsallad på varje degark och rulla ihop. “Limma ihop” kanten med lite äggula. Häll lite olja, 2-3 cm, i botten på en kastrull. Hetta upp oljan (om möjligt mät att det är 180 grader). Fritera i 180 grader. Vispa crème fraiche luftig, gärna med elvisp. Dela vaniljstången och skrapa ner innehållet. Rör ner florsocker.