Du behöver

  • 1 st vårrulledeg eller större ark som delas
  • 1 st mango
  • 2 st banan
  • 1 dl kokosflingor
  • limefrukt saften av 1
  • 0.5 dl råsocker

Vanilj-crème fraiche:

2 pkt crème fraîche
2 st vaniljstång
3.5 msk florsocker

Gör så här

Håll degplattorna täckta så att de inte torkar. Skala mango och banan och skär dem i ganska små bitar. Lägg frukterna i en skål och tillsätt kokos. Pressa i limesaften och rör ner rårörsockret. Lägg ett par matskedar fruktsallad på varje degark och rulla ihop. “Limma ihop” kanten med lite äggula. Häll lite olja, 2-3 cm, i botten på en kastrull. Hetta upp oljan (om möjligt mät att det är 180 grader). Fritera i 180 grader. Vispa crème fraiche luftig, gärna med elvisp. Dela vaniljstången och skrapa ner innehållet. Rör ner florsocker.

Portioner
16 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows