Du behöver

  • 1 st avokado ätmogen
  • 1 dl rågkross kokt kallt
  • 50 g fårost i små tärningar
  • 6 st oliver fyllda gröna i skivor
  • salviablad ev. färska

Dressing:

1 tsk rödvinsvinäger
2 tsk olivolja
1 tsk vatten
0.5 krm svartpeppar

Gör så här

1
Dela avokadon, ta ur kärnan och tärna avokadoköttet smått. Blanda avokadon i en bunke med rågkross som rörts upp så att grynen inte klibbar ihop, samt med ost och oliver.

2
Rör samman dressingen och skeda den över salladen. Lägg upp salladen i skalhalvorna. Garnera eventuellt med färska salviablad.

3
Servera salladen som ensamrätt till lunch eller kvällsmat. Stingigt god också som förrätt, då räcker satsen till fyra.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows