Du behöver
- 300 g pasta, gärna tagliatelle
 - 1 liten squash (ca 30 skivor)
 - 450 g köttfärs
 - 1/2 vitlöksklyfta
 - 1 tärning grönsaksbuljong
 - 1 burk passerade (eller krossade) tomater
 - basilika
 - svartpeppar, salt och socker
 - 1/2-1 dl matlagningsgrädde
 - 1/2 påse riven ost
 
Gör så här
1
                Koka pastan.
            
2
                Skär squashen i skivor och stek dem lätt ljusbruna i en stekpanna. Plocka ur skivorna, lägg i köttfärsen och fräs upp den. Lägg i vitlök, buljongtärning, tomater och kryddor och koka ihop det med köttfärsen.
            
3
                Lägg den kokta pastan i en ugnsform. Lägg squashskivorna ovanpå, och häll sedan köttfärssåsen över.
            
4
                Häll över grädden och strö över osten.
            
5
                Grädda i 225 grader i 5-8 minuter.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.