Du behöver
- 500 g fläskfilé
 - salt
 - vitpeppar
 - 2 ägg
 - 2 dl ströbröd
 - 500 g tomater
 - aromat
 - 3 dl matlagningsgrädde
 - 7 msk chilisås
 - 2 msk senap
 - en nypa socker
 - 200 g riven stark ost
 
Gör så här
1
                Skär fläskfiléerna i cirka 1 cm tjocka skivor. Salta och peppra. Doppa dem först i de uppvispade äggen, och sedan i ströbröd. Bryn köttskivorna i en stekpanna.
            
2
                Skiva tomaterna. Smörj en ugnsfast form, varva tomat och kött. Krydda med salt, peppar och aromat.
            
3
                Blanda grädde, chilisås, senap och socker. Häll röran i stekpannan som köttet brynts i och låt tjockna något. Häll röran över köttet och strö över osten.
            
4
                Gratinera i 225-250 grader i cirka 10-15 minuter.
            
5
                Servera med ris eller potatis, och sallad.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.