Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st paprika gärna röd
  • 400 g äggnudlar
  • 350 g nötfärs
  • 1 msk majsolja
  • 1 st vitlöksklyfta stor
  • 1.5 dl teriyakisås
  • 1 tsk sambal oelek
  • 0.5 msk ingefära färskriven

Gör så här

1
Skala och skiva löken. Tärna paprikan.
2
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen, skölj dem i kallt vatten.
3
Bryn färsen i olja i en panna. Lägg över på en tallrik. Fräs lök och paprika i samma panna i ett par minuter så att det får lite färg. Häll tillbaka färsen. Pressa i vitlöken.
4
Vänd ner nudlarna med teriyakisås, sambal och ingefära. Låt bli riktigt varmt.

Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 642, fett 14 g, kolhydrater 84 g och fibrer 4 g

Recept // Fler pasta & nudlarrecept