Du behöver

  • 150 g digestivekex
  • 50 g smör
  • 2 st förp dubbel daim
  • 300 g färskost av philadelphiatyp
  • 1 dl florsocker
  • 2 msk nutella
  • 1 dl vispgrädde

Gör så här

1

Finfördela kexen, delade i mindre bitar i matberedare monterad med en kniv. Tillsätt smöret och mixa ihop. Placera 6 stora muffinsformar (gärna dubbla) i en muffinsplåt. Fördela kexblandningen i formarna och tryck till. Ställ i kylen cirka 30 minuter.

2

Hacka daimbitarna.

3

Vispa ihop färskost och florsocker. Vispa i nutella. Vispa sedan i grädden. Vänd ner 2/3 av den hackade daimen och blanda försiktigt.

4

Fördela cheesecakesmeten i formarna. Toppa med resten av daimen. Ställ i frysen minst 4 timmar.

5

Ta bort muffinspapperet på varje cheesecake och rumstemperera cirka 20 minuter inför serveringen.