Du behöver
- 8 skiva lantbröd rostat
 - 1.5 dl ranch dressing eller Felix Salladsdressing
 - 0.5 st isbergssallad finstrimlat
 - 20 skiva kalkonbröst rökt
 - 8 skiva emmentalerost
 - 1 st avokado i skivor med citron
 - 2 st bifftomat i skivor
 - 0.5 st rödlök skivad
 - salt
 - svartpeppar nymalen
 
Gör så här
1
                1. Bred salladsdressing över fyra brödskivor.
            
2
                2. Fördela salladsstrimlor, kalkonbröst, ost, avokado, tomatskivor och rödlök över.
            
3
                3. Salta och peppra. Lägg på resten av brödskivorna och tryck till.
            
4
                4. Dela smörgåsarna rakt över. Sätt gärna en tandpetare i så de håller ihop.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Detta är ett av de recept som Annelie Wayman bjöd på i Hemma bäst nr 8/2001.