Du behöver
- 3 dl vispgrädde
 - 2 tsk vaniljsocker
 - 3 st ägg
 - 2 dl strösocker
 - philadelphiaost ca 65 g
 - 2 st digestivekex smulade
 - chokladmintkakor smulor
 
Gör så här
1
                Vispa grädden och smaka av med vaniljsockret. Rör äggulorna, sockret och osten till en jämn smet. Vispa äggvitorna till hårt skum.
            
2
                Klä en form med plastfolie och fördela kex och eventuellt mintkakor. Rör ihop grädden med ägggulesmeten. Tillsätt äggvitan till sist. Fyll formen med smeten. Ställ i frysen 7-8 timmar, gärna längre.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Ett recept från krogen “Slättens pasta” mitt ute på den värmländska Ölmeslätten.