Du behöver

  • 500 g kassler benfri
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st squash
  • 1 st bearnaisesås påse
  • 0.5 st röd paprika
  • margarin
  • ris

Gör så här

1
Sätt ugnen på 225 grader. Smöra en eldfast form.

2
Skiva kasslern tunt, bred ut skivorna omlott mitt i formen. Strö hackad purjolök över kasslern.

3
Skiva squashen och lägg skivorna på båda sidor om köttet.

4
Gör en bearnaisesås enligt anvisning på förpackningen. Häll den över köttet och purjolöken. Strö över strimlad eller hackad röd paprika. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.

5
Servera med ris och en sallad. Enkelt, gott och vackert för ögat!


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.