Vi lottar ut tre exemplar av boken ”Olivolja – från skörd till middags bord” från Bokförlaget Max Ström. Fernando Di Luca och Mattias Jersild tar dig med till Italien och tipsar om hur du väljer rätt olivolja. I boken finns också 36 recept av kocken Tommy Myllymäki.

Senast den 21 november behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Jag samtycker till att uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden tillsammans med övriga uppgifter kan användas inom Egmont för marknadsföring via e-post, digitala kanaler, SMS och röstmeddelande. Samtycket är giltigt till dess att jag själv säger upp det och är inte beroende av eventuella köp. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Story House Egmont AB. Vinnarnas namn publiceras i tidningen. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Se fullständiga villkor här.