Du behöver
- 300 g haricots verts
 - salt
 - 1 st schalottenlök
 - 1 msk dijonsenap
 - 1 tsk flytande honung
 - 1 msk rödvinsvinäger
 - 3 msk olivolja
 - svartpeppar
 - 0.5 dl persilja finhackad
 
Gör så här
1
Koka bönorna i lättsaltat vatten 3–4 minuter, de skall ha en lite rå kärna kvar. Skölj i kallt vatten och låt rinna av.
2
Skala och finhacka löken. Blanda med senap, honung, vinäger och olja i en skål. Smaka av med salt och peppar.
3
Lägg bönorna på ett fat, toppa med dressing och persilja.

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







