Du behöver

  • 150 g mjölkchoklad av god kvalitet
  • grillpinnar korta, av trä
  • strössel
  • vit choklad

Gör så här

1
Smält chokladen i en skål över ett vattenbad. Lägg två bakplåtspapper på varsin bricka som ryms i kylen. Lägg ut fem grillpinnar, med spetsen uppåt, på varje bricka.

2
Bred ut choklad på den spetsiga sidan och forma till en rund, ganska tjock platta, 7–9 centimeter i diameter. Strö över strössel på de klubbor du vill dekorera. Ställ in i kylen att stelna.

3
Vill du dekorera med vit choklad så smält den över ett vattenbad och häll över i en spritspåse. Klipp ett litet hål och provspritsa först så att det blir lagom tjockt.

4
Spritsa till exempel ansikten, eller skriv “Glad påsk” eller något annat trevligt på de helt kalla klubborna. Låt stelna.


Kommentar:
Tips! Man kan även forma den smälta chokladen till hjärtan på grillpinnarna.