Du behöver
- 2 kycklingfiléer
 - 2 tsk tandoorikrydda
 - 8 skivor formbröd
 - 4 msk mango chutney
 - färsk koriander
 
Gör så här
1
                Putsa kycklingfiléerna och gnid in dem med tandoorikryddan.
            
2
                Stek på medelgod värme tills innertemperaturen är 70 grader. Det tar cirka 15 minuter, beroende på hur tjocka filéerna är. Skiva kycklingen.
            
3
                Lägg upp fyra brödskivor. Varva kycklingskivor, mango chutney och färsk koriander.
            
4
5
                Toppa med fyra brödskivor till och grilla mackorna i ugnen eller smörgåsgrill. Om man vill kan man också steka brödskivorna för sig och bara lägga ingredienserna emellan.
            
6
                Klä in i smörgåspapper och skär varje dubbelmacka på diagonalen.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







