Du behöver

  • 4 gelatinblad
  • 1/2 liter standardmjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 msk strösocker
  • 1/2 tsk vaniljsocker
  • 150 g amarettoskorpor eller små mandelbiskvier
  • 1 msk kakao

Gör så här

1
Blötlägg gelatinbladen enligt anvisning på förpackningen.

2
Värm upp mjölk, grädde, gelatin, socker och vaniljsocker i en kastrull. Ta bort från värmen när det börjar sjuda. Stöt skorporna fint och tillsätt dem samt kakao. Blanda väl. Fördela i portionsformar. Ställ svalt i kylskåp minst 5 timmar att stelna.


Kommentar:
Ett recept av Louise och Eraldo Bestos som driver restaurangen Rocce di Pinamare i italienska Andora.

Portioner
6 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows