Du behöver

  • 2 st äggulor
  • 0.67 dl socker
  • 250 g mascarpone
  • 2 msk konjak
  • 2 st äggvitor
  • 8 st savoiardikex savoiardibiskvier
  • 1.5 dl kaffe starkt kallt

Garnering:

2 msk kakao

Gör så här

Vispa äggulor och socker pösigt. Rör ner mascarpone och konjak. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i mascarponesmeten. Doppa ovansidan av biskvierna hastigt i kaffet. De ska inte bli genomblöta. Varva biskvier och mascarponekräm i glas. Låt dem stå i kylskåp över natten. Sikta på ett lager kakao före servering. Savoiardibiskvier är italienska kakor som numera finns att köpa i välsorterade livsmedelsaffärer.

Portioner
8 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows