Du behöver
- 75 g smör eller margarin
- 1.5 dl socker
- 0.5 st kokos
- 1 st ägg
- 1 msk vetemjöl
- 1 tsk bakpulver
- 1 msk ingefära eller 1 tsk torkad
FYLLNING:
                                                              75 g smör                       eller margarin
                                                              2.5 dl florsocker
                                                                saft                       rivet skal och  från 1
                                    
Gör så här
1
                Smält matfettet i en kastrull. Ta kastrullen åt sidan och tillsätt övriga ingredienser. Rör till en slät smet. Klicka ut smeten i små klickar på bakpappersklädd plåt. Grädda kakorna i 200°C, ca 7 min. Låt svalna något på plåten innan de lossas.
            
2
                Rör matfett och florsocker smidigt till fyllningen. Tillsätt limeskal och -saft. Lägg ihop flarnen två och två med limekrämen emellan. Frys kakorna och servera dem lätt tinade, då är de som godast.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            







Ett inslag i menyn “Buffé med rimmad örtkyckling” som ingår i temafesten “Knyt ihop ett kalas”.