Du behöver
- 800 g fläskfilé
 - smör
 - 2 röda paprikor
 - 200 g champinjoner
 - 3 dl matlagningsgrädde
 - 3 msk chilisås
 - riven ost
 
Gör så här
1
                Skiva och stek fläskfilén och lägg över i ugnsfast form.
            
2
                Strimla paprikan och lägg över köttet.
            
3
                Fräs champinjonerna i smör i en kastrull och häll det över köttet.
            
4
                Blanda grädden med chilisås och häll över. Strö till sist över riven ost och gratinera i 225 grader tills rätten fått fin färg.
            
5
                Servera med kokt potatis eller ris.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.