Du behöver
- 250 g broccoli
 - 1 pkt bacon
 - 2 st bearnaisesås
 - 2.5 st tomater
 - ost
 
Gör så här
1
                Sjud broccolibuketterna i saltat vatten tills de mjuknat något. Lägg dem i en smörad ungseldfast form.
            
2
                Klipp baconet i bitar och bryn dessa i panna. Lägg dem över broccolin i formen.
            
3
                Tillaga béarnaise-såsen enligt anvisning på påsen. Bred såsen över broccolin och baconet.
            
4
                Skiva tomater och lägg överst i formen, täck helt med skivad ost.
            
5
                Gratinera i 200-225 grader varm ugn i cirka 20 minuter, eller tills osten har smält helt och fått gyllenbrun färg.
            
6
                Serveras med grönsallad och eventuellt kokt ris.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.