Pasta med aubergine tomat och kapris

Du behöver 1 st aubergine skuren i kuber 2 st vitlöksklyftor hackade olivolja 1 pkt tomatkross 0.5 dl kapris salt svartpeppar socker Tillbehör: 400 g...

Tillagningstid: 30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 st aubergine skuren i kuber
  • 2 st vitlöksklyftor hackade
  • olivolja
  • 1 pkt tomatkross
  • 0.5 dl kapris
  • salt
  • svartpeppar
  • socker

Tillbehör:

400 g pasta kokt enligt anvisningarna på förpackningen
tomater
limeklyftor

Gör så här

1
1 Fräs auberginen och vitlöken i olja. Tillsätt tomatkross och kapris. Smaka av med salt, peppar och socker. Späd eventuellt med en aning vatten.

2
2 Rör ner pastan och hetta upp.

3
3 Servera med tomater och limeklyftor.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top