Du behöver

  • 300 g äggnudlar
  • 2 msk rapsolja
  • 400 g kycklingfilé strimlad
  • salt
  • 2 st vitlöksklyftor hackade
  • 1 st broccoli i buketter
  • 2 st morötter i stavar
  • 150 g sockerärter strimlade
  • 10 cm purjolök strimlad
  • 1 msk ingefära riven
  • 2 tsk sambal oelek
  • 0.5 dl fisksås asiatisk
  • 1 st lime det rivna skalet och saften
  • 1 dl koriander grovt hackad

Gör så här

1
1 Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen.
2
2 Hetta upp en stor stek- eller wokpanna med olja. Woka kycklingen nästan färdig, salta. Tillsätt grönsakerna och woka ytterligare ett par minuter.
3
3 Rör i ingefära, sambal, fisksås och lime. Klipp de kokta nudlarna
4
i bitar i kastrullen. Blanda ner dem i woken, toppa med koriander.

Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 491, Fett 6 g, Kolhydrater 69 g, Fibrer 9 g.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept