Kryddstark wok

Du behöver 400 g fläskfilé 1.5 msk olivolja 400 g wokgrönsaker frysta 1 st burk kidneybönor ca 400 g, naturella 1 dl ananas konserverad i...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 400 g fläskfilé
  • 1.5 msk olivolja
  • 400 g wokgrönsaker frysta
  • 1 st burk kidneybönor ca 400 g, naturella
  • 1 dl ananas konserverad i bitar
  • 1 dl ananasjuice
  • 1 st taco spice mix
  • 0.5 st chilifrukt finhackad

Tillbehör:

sallad
nachochips

Gör så här

1
Putsa och strimla fläskfilén. Värm upp oljan och fräs strimlorna. Tillsätt wokgrönsakerna och fräs vidare tills allt känns mjukt och klart. Lägg i bönor, ananas och juice samt kryddmixen och den finhackade chilifrukten. Rör om och låt allt puttra i cirka 5 minuter. Servera med sallad och lite nachochips.

2
Lite smalare!

3
Hoppa över nachochipsen.


Kommentar:
Ur den egna lunchlådan vet du vad du får och styr själv smak och nyttighet. Enklaste sättet att fixa mat till lådan är att laga lite mer till middag.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top