Citrusmarinerade oliver

Du behöver ca 300 g gröna oliver med kärnor ca 300 g svarta oliver med kärnor 1 citron, saft och skal av 1 dl olivolja...


1 portion

Du behöver

  • ca 300 g gröna oliver med kärnor
  • ca 300 g svarta oliver med kärnor
  • 1 citron, saft och skal av
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk grovt salt
  • 3-4 vitlöksklyftor

Gör så här

Häll av spadet från oliverna och blanda dem i en skål. Riv över det yttersta gula från citronskalet och pressa över saften. Tillsätt olja, salt och finhackad vitlök.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top