Chèvrefyllda knyten

Du behöver 50 g chèvreost 1 dl kesella 0.5 st paprika finhackad röd salt svartpeppar 24 skiva nötrulle källarrökt gräslöksstrå att binda ihop knytena med...


24 portioner

Du behöver

  • 50 g chèvreost
  • 1 dl kesella
  • 0.5 st paprika finhackad röd
  • salt
  • svartpeppar
  • 24 skiva nötrulle källarrökt
  • gräslöksstrå att binda ihop knytena med

Gör så här

Mosa samman ost och kesella. Tillsätt paprika och smaksätt med salt och peppar. Lägg ut nötrulleskivorna på en skärbräda. Klicka 1 tsk oströra i mitten på varje skiva. Nyp ihop köttet så att det blir ett litet knyte. Knyt ihop med gräslöksstrå. Bjud på buffébordet eller som drinktilltugg.


Kommentar:
Passar till knytkalaset eller på buffébordet.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top