Vaniljkräm med rosenblad

Du behöver 4 paket (à 5 dl) tillagad vaniljsås 8 blötlagda blad gelatin ev 4 msk rom nyplockade rosenblad Gör så här Häll upp vaniljsåsen...


20 portioner

Du behöver

  • 4 paket (à 5 dl) tillagad vaniljsås
  • 8 blötlagda blad gelatin
  • ev 4 msk rom
  • nyplockade rosenblad

Gör så här

Häll upp vaniljsåsen i en vid skål. Smaka av med rom om så önskas. Smält gelatinet enligt anvisning på förpackningen. Rör ner den i såsen. Ställ såsen i kylskåp att stelna. Skeda upp i serveringsskålar. Garnera med rosenblad.


Kommentar:
Detta är ett av flera recept som ingår i Icakurirens härliga försommarbuffé!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top