Tomat- och bönsallad med mynta

Du behöver 5 st tomater 1 st rödlök liten 1 st burk svarta bönor 1 st burk kidneybönor 150 g haricots verts lättkokta 1 dl...


6 portioner

Du behöver

  • 5 st tomater
  • 1 st rödlök liten
  • 1 st burk svarta bönor
  • 1 st burk kidneybönor
  • 150 g haricots verts lättkokta
  • 1 dl mynta grovt hackad
  • 3 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger röd
  • salt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tärna tomaterna, skiva rödlöken och skölj bönorna. Lägg allt i en bunke tillsammans med haricots verts och mynta. Vänd ihop med olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top