Du behöver

  • 6 skiva renstek rökt, inte så tunna
  • 1/2-1 msk crème fraîche
  • pepparrot ca 2 msk nyriven
  • 2 st avokado
  • cocktailtomater

Gör så här

1
Finhacka två av rensteksskivorna och blanda med en aning crème fraìche. Tillsätt och smaka av med cirka en tesked riven pepparrot. Dela upp blandningen på de fyra köttskivor som är kvar och rulla ihop dem lätt. Strö nyriven pepparrot över.
2
Dela avokadorna och ta ur kärnorna. Lossa och lyft upp varje avokadohalva ur sitt skal (med en matsked) och skär upp den solfjäderformad, men sammanhängande i ena änden. Placera avokadon bredvid rensteksrullen. Lägg till cocktailtomater, eventuellt trädda på träspett.

Kommentar:
Fler exempel på entrérätter hittar du om klickar på länkarna nedan!


Recept // Fler viltrecept