RECEPT FRÅN

Lantchips med löjrom
Av Anna Tesch. Foto: Björn Tesch
Tillagningstid: 10 minuter
4 Ingen enhet / tomt
Du behöver
- 1 dl crème fraîche
- 0.5 st citron det yttersta finrivna skalet
- 0.5 st påse lättsaltade lantchips
- 40 g löjrom
- finskuren gräslök
Gör så här
1
Blanda crème fraiche och citronskal.
2
Lägg upp chips på ett fat. Klicka eller spritsa crème fraiche och löjrom på chipsen och toppa med finskuren gräslök.
3
Tips: Lägg över både löjrom och crème fraiche i små spritspåsar så blir det enkelt att toppa chipsen. Tilltuggen ska göras precis när de ska serveras, annars mjuknar chipsen!
Kommentar:
Lite löjrom räcker lång väg på det här enkla men lyxiga tilltugget. Chips, löjrom och champagne är dessutom en klockren kombination!
Lite löjrom räcker lång väg på det här enkla men lyxiga tilltugget. Chips, löjrom och champagne är dessutom en klockren kombination!