Du behöver

  • 1 st kyckling färdiggrillad
  • 1 pkt bacon
  • 2 st sallad huvud- och ekbladssallad
  • 1 pkt sockerärtor
  • 2 st avokado
  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul eller orange
  • 4 st tomater
  • 100 g champinjoner färska
  • 1 st rödlök

Gör så här

1
Bena ur kycklingen och strimla köttet. (Kolla så att krydblandningen på kycklingen passar vid ev allergi). Skär bacon i strimlor och knaperstek dem. Låt fettet rinna av på hushållspapper. Koka upp sockerärtorna enligt anvisningarna på förpackningen och låt dem rinna av. Dela, ta bort kärnorna, gröp ur och skiva avokadorna. Kärna ur och skär paprikorna i ringar. Skiva tomaterna. Ansa och skiva champinjonerna. Skala och skiva rödlöken tunt.
2
Varva alla ingredienserna snyggt på tallrikar. Serveras med en smakrik currydressing på toppen.

Kommentar:
Servera med currymajonnäs, se länk nedan.


Recept // Fler kyckling & fågelrecept