Du behöver

  • 1 st kyckling butiksgrillad
  • 2 st lökar grovhackade gula
  • 1.5 msk margarin eller smör
  • 1.5 msk vetemjöl
  • 2.5 dl mjölk
  • 0.5 dl vatten
  • 1.5 msk kycklingfond från flaska
  • 0.5 st paprika strimlad röd
  • fetaost ca 100 g
  • basilikablad

Gör så här

1
Skär kycklingen i skinn- och benfria bitar.
2
Fräs lökhacket glansigt i matfett. Pudra över och rör i mjöl. Späd med mjölk och vatten lite i taget under omrörning. Smaka av med kycklingfond.
3
Tillsätt paprikastrimlor och sjud det hela några minuter. Blanda i kycklingbitarna.
4
Skär fetaosten i tärningar och strö över. Lägg på basilikablad.
5
Hetta upp couscous enligt anvisning på paketet och servera till.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept