Frästa kantareller serverade med citronkräm

Du behöver 200 g philadelphiaost 1/2 citron, det rivna skalet och 1 tsk saft flingsalt svartpeppar från kvarn 400 g kantareller, ansade 3 vitlöksklyftor, tunt...


4 portioner

Du behöver

  • 200 g philadelphiaost
  • 1/2 citron, det rivna skalet och 1 tsk saft
  • flingsalt
  • svartpeppar från kvarn
  • 400 g kantareller, ansade
  • 3 vitlöksklyftor, tunt skivade
  • olivolja
  • 1 kruka färsk timjan, späda kvistar

Gör så här

1
Rör philadelphiaosten med citronsaft och skal. Smaka av med salt och peppar.

2
Bryn svamp och vitlök i ytterst lite olivolja. Salta och peppra. Vänd ner timjankvistar.

3
Servera på små fat tillsammans med citronkrämen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top