Couscoussallad med mozzarella

Du behöver Sallad: 3 dl moghrabiah (storkornig libanesisk couscous) 2 st salladslökar 1 st cocktailtomater ask 1 st bladspenat ask 1 st rödlök 100 g...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

Sallad:

3 dl moghrabiah (storkornig libanesisk couscous)
2 st salladslökar
1 st cocktailtomater ask
1 st bladspenat ask
1 st rödlök
100 g mozzarellaost i tärningar
1 msk persilja strimlad
2 msk basilika strimlad

Dressing:

4 msk olivolja
2 tsk vit balsamvinäger
salt och svartpeppar

Gör så här

1
Lägg couscouskornen i en rymlig bunke. Strimla salladslökarna fint, dela cocktailtomaterna. Skölj bladspenaten noga och strimla rödlöken.

2
Blanda salladsingredienserna med couscousen i bunken. Skaka ihop dressingen och droppa över.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top