Du behöver

  • 4 st kycklingfiléer
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 8 skiva parmaskinka
  • 1 dl kesella 1%
  • 1 msk olivolja
  • 1 msk fransk senap
  • 1.5 krm salt
  • 0.5 st isbergssalladhuvud
  • 8 st marinerade soltorkade tomater
  • 12 skiva formfranska

Gör så här

1
Stek kycklingfiléerna i oljan i en stekpanna cirka 6 minuter per sida. Kontrollera att kycklingen är genomstekt, det vill säga att köttsaften är klar utan rosa inslag. Krydda med salt och peppar. Skär kycklingfilén i skivor.
2
Bräck parmaskinkan hastigt i stekpannan.
3
Blanda kesellan med olivolja och senap. Smaka av med salt.
4
Skölj och strimla salladen. Strimla tomaterna. Rosta bröden i brödrost.
5
Lägg ihop brödskivorna tre och tre med kyckling, skinka, kesellaröra, sallad och tomater emellan.
6
Stick i trästickor rätt igenom bröden och skär dem mitt itu till trekanter.
7
Servera en tallrik jordgubbar med mjölk efter club sandwichen.

Recept // Fler kyckling & fågelrecept